Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
800γρ. Κιμά
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Ντομάτα τριμμένη
1 Πιπεριά τριμμένη
Λίγη φέτα τριμμένη
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Σφηνάκι ούζο
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζυμώνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα το λιγότερο.
  • Ζυμώνουμε μικρά στρογγυλά κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι και τα τηγανίζουμε να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. 
  • Τα βγάζουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρουμε ζεστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: