Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

ΚΕΜΠΑΠ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κιμά κοτόπουλο
4 Φρυγανιές τριμμένες
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Αβγό
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Δυόσμο ψιλοκομμένο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σ ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε πολύ καλά μέχρι να έχουμε ένα αφράτο μείγμα. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα το λιγότερο.
  • Βρέχουμε τα χέρια μας παίρνουμε κομμάτια από το μείγμα και πλάθουμε μικρά κεμπάπ. Τα ψήνουμε στο σχαροτήγανο ή στο γκριλ αφού προηγουμένως τα έχουμε αλείψει με λίγο ελαιόλαδο. Σερβίρουμε με κρεμμύδι, αν μας αρέσει και με ντιπ γιαουρτιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: