Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ
4 Αβγά
150γρ. Μανιτάρια σε φέτες
100γρ. Μπέικον
100γρ. Τριμμένο τυρί
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να βγάλουν όλα τα υγρά τους. Συνεχίζουμε με το μπέικον κομμένο σε κύβους. 
  • Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά και αλατοπιπερώνουμε. Τα ρίχνουμε στο τηγάνι και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί. Όταν είναι έτοιμα από τη μία πλευρά τα γυρίζουμε προσεκτικά και από την άλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: