Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΛΑΛΑΓΓΙΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό αλεύρι
3/4 Φλιτζανιού λάδι
Χυμό από 1/2 πορτοκάλι
Ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι
1 Φακελάκι μαγιά
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Διαλύουμε τη μαγιά σε μισό φλιτζάνι χλιαρό νερό. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε καλά μέχρι να έχουμε μία ζύμη μαλακή. Αφήνουμε στην άκρη να φουσκώσει για δύο ώρες το λιγότερο.
  • Παίρνουμε κομμάτια από τη ζύμη και πλάθουμε μπαστουνάκια με τα οποία σχηματίζουμε ότι σχήμα θέλουμε. Τα τηγανίζουμε σε πολύ καυτό λάδι και τα βγάζουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: