Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Κιμά
1 Ώριμη ντομάτα ψιλοκομμένη
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Ποτήρια ρύζι καρολίνα
1 Κουταλιά πελτέ ντομάτας
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια αντικολλητική κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τον κιμά και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα. Προσθέτουμε αλάτι, πάπρικα και πιπέρι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το μαϊντανό, τη ντομάτα και το πελτέ και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το ρύζι και ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Ανακατεύουμε συχνά προσθέτοντας νερό. λίγο λίγο για να το απορροφά το ρύζι, αυτό το κάνουμε μέχρι να μαγειρευτεί το ρύζι και να έχει πιει όλα τα υγρά.Στο τέλος αν θέλουμε πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί. Τρώγεται καλύτερα ζεστό.
Η φωτογραφία της συνταγής είναι από το site cookoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: