Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Κιλό παϊδάκια
Αλάτι
Μιξ πιπεριών φρεσκοτριμμένο
1 Κουταλιά σούπας σουσάμι
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΤΑ
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
3 Κουταλιές της σούπας μουστάρδας
1/2 Φλιτζάνι δεντρολίβανο τριμμένο
1/2 Κουταλάκι γλυκού ρίγανη
1 Κουταλάκι γλυκού μέλι
1/2 Φλιτζάνι μπαλσάμικο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το δεντρολίβανο, τη ρίγανη, το μέλι, το μπαλσάμικο και το ελαιόλαδο.
  • Βάζουμε τα παϊδάκια μέσα στο μείγμα και τα γυρίζουμε και από τις δυο μεριές να μαριναριστούν. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Τα στραγγίζουμε, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε στο γκριλ ή στα κάρβουνα για 7-8 λεπτά και από τις δύο πλευρές. Όταν είναι ακόμη ζεστά, τα πασπαλίζουμε με σουσάμι και σερβίρουμε.
  • Συνοδεύουμε με πατάτες φούρνου ή τηγανιτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: