Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΝΤΑΪΦΙ ΜΕ ΦΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ
800γρ. Φέτα
1 Πακέτο καταϊφι
Λίγο λάδι
80γρ. Βούτυρο λιωμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ανοίγουμε το κανταϊφι με τα χέρια μας, να χωριστούν μεταξύ τους. Κόβουμε σε μπαστουνάκια τη φέτα και τα τυλίγουμε με το κανταϊφι σφιχτά.
  • Τα απλώνουμε σε ένα ταψάκι και το ραντίζουμε με το λάδι και το βούτυρο. Ψήνουμε στο φούρνο για 30 λεπτά στους 160 βαθμούς.
  • Ένας υπέροχος μεζές για ουζάκι.
  • Η φωτογραφία της συνταγής είναι από το site cheflesskitchen.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: