Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Υλικά

    * 1 κιλό πατάτες
    * 250γρ. μεσαίου μεγέθους βαζάκι απαλή μουστάρδα
    * Λίγο λάδι
    * Χυμό ενός πορτοκαλιού
    * Αλάτι
    * Πιπέρι





     

Εκτέλεση

   1. Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε μεσαίου μεγέθους κομμάτια και τις βάζουμε σε ένα ταψί.
   2. Ρίχνουμε από πάνω την μουστάρδα, τον χυμό πορτοκαλιού, αλάτι, πιπέρι και λίγο λάδι και ανακατεύουμε καλά.
   3. Ψήνουμε το φαγητό μας μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και σερβίρουμε.
Σημ: Μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε και σαν συνοδευτικό σε κάποιο φαγητό με κρέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: