ΥΛΙΚΑ
350γρ. Φέτα τριμμένη
3 Φλιτζάνια αλεύρι
2 Φλιτζάνια κρύο γάλα.
2 Αβγά
30γρ. Μαγιά
Λάδι
Αλάτι
Δεντρολίβανο
Ρίγανη
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ ένα μπολ ρίχνουμε λίγο γάλα και διαλύουμε τη μαγιά. Στη συνέχεια βάζουμε το υπόλοιπο γάλα, τ αβγά, το αλεύρι, τη τριμμένη φέτα, τη ρίγανη, το δεντρολίβανο και τα αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Λαδώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε το μείγμα και ραντίζουμε με λίγο λάδι ακόμα. Το αφήνουμε να φουσκώσει για μισή ώρα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου μέχρι να σχηματιστεί μια κρούστα.
350γρ. Φέτα τριμμένη
3 Φλιτζάνια αλεύρι
2 Φλιτζάνια κρύο γάλα.
2 Αβγά
30γρ. Μαγιά
Λάδι
Αλάτι
Δεντρολίβανο
Ρίγανη
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ ένα μπολ ρίχνουμε λίγο γάλα και διαλύουμε τη μαγιά. Στη συνέχεια βάζουμε το υπόλοιπο γάλα, τ αβγά, το αλεύρι, τη τριμμένη φέτα, τη ρίγανη, το δεντρολίβανο και τα αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Λαδώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε το μείγμα και ραντίζουμε με λίγο λάδι ακόμα. Το αφήνουμε να φουσκώσει για μισή ώρα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου μέχρι να σχηματιστεί μια κρούστα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: