ΥΛΙΚΑ
200γρ. Γραβιέρα
150γρ. Ζαμπόν ψιλοκομμένο
1 Κούπα γιαούρτι
3 Αβγά
5 Κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 Κουταλιές μπέικιν πάουντερ
Λίγο γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε σ ένα μπολ αλεύρι, μπέικιν, τους κρόκους των αβγών, το γιαούρτι, το ζαμπόν και το τυρί μέχρι να γίνει η ζύμη. Αν είναι πολύ σφικτή βάζουμε λίγο γάλα και ζυμώνουμε. Χτυπάμε και τ ασπράδια και τα ενσωματώνουμε και αυτά στη ζύμη. Βουτυρώνουμε μια μακρόστενη φόρμα και βάζουμε τη ζύμη. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
200γρ. Γραβιέρα
150γρ. Ζαμπόν ψιλοκομμένο
1 Κούπα γιαούρτι
3 Αβγά
5 Κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 Κουταλιές μπέικιν πάουντερ
Λίγο γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε σ ένα μπολ αλεύρι, μπέικιν, τους κρόκους των αβγών, το γιαούρτι, το ζαμπόν και το τυρί μέχρι να γίνει η ζύμη. Αν είναι πολύ σφικτή βάζουμε λίγο γάλα και ζυμώνουμε. Χτυπάμε και τ ασπράδια και τα ενσωματώνουμε και αυτά στη ζύμη. Βουτυρώνουμε μια μακρόστενη φόρμα και βάζουμε τη ζύμη. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: