Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Φλιτζάνι νερό
1 Φλιτζάνι ζάχαρη
2 Φλιτζάνια φρυγανιά τριμμένη
1 Φλιτζάνι καρύδια τριμμένα
1 1/2 Κουβερτούρα
Ινδοκάρυδο για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ ένα κατσαρολάκι λιώνουμε τη ζάχαρη μαζί με το νερό και τη σοκολάτα. Προσθέτουμε το καρύδι και τη φρυγανιά. Αφήνουμε είκοσι λεπτά στην κατάψυξη. Στη συνέχεια πλάθουμε τρουφάκια και τα καλύπτουμε με ινδοκάρυδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: