ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό γιαούρτι σακούλας
Ξύσμα ενός λεμονιού
Χυμό ενός λεμονιού
1 Φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη
Φιστίκια Αιγίνης ανάλατα ψιλοκομμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το γιαούρτι στο μίξερ για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 2 λεπτά και μετά προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού.
Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο να παγώσει για 2-3 ώρες να παγώσει. Πασπαλίζουμε με τριμμένα φιστίκια.
1 Κιλό γιαούρτι σακούλας
Ξύσμα ενός λεμονιού
Χυμό ενός λεμονιού
1 Φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη
Φιστίκια Αιγίνης ανάλατα ψιλοκομμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το γιαούρτι στο μίξερ για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 2 λεπτά και μετά προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού.
Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο να παγώσει για 2-3 ώρες να παγώσει. Πασπαλίζουμε με τριμμένα φιστίκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: