Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΤΥΡΟΨΩΜΟ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
250γρ. Φέτα τριμμένη
1/2 Φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Ανακατεύουμε σε μια λεκάνη το αλεύρι με το μπέικιν, το αλάτι, τη φέτα, το χυμό πορτοκαλιού και το ελαιόλαδο. Πρέπει να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός. Αλείφουμε ένα ταψί με ελαιόλαδο και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε για 40 λεπτά περίπου.
Είναι εξίσου νόστιμο ζεστό αλλά και κρύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: