Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΨΕΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ
400γρ. Φιλέτο ψαριού
1 Κουταλιά σούπας κορν φλάουρ
100ml. Γάλα
Λίγο πράσο
1 Μικρό κρεμμύδι
1 Αβγό
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη κρέμα. Αν δεν μπορούμε να τα πλάσουμε προσθέτουμε λίγο αλεύρι. Πλάθουμε μπιφτέκια μικρά και τα τηγανίζουμε σε καυτό να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Σερβίρουμε ζεστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: