ΥΛΙΚΑ
6 Φέτες ζαμπόν
150γρ. Κασέρι
150γρ. φέτα
100γρ. Γραβιέρα
500γρ. Μανιτάρια
250γρ. Κρέμα γάλακτος
2 Φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 Κρόκοι αβγών
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με τα μανιτάρια σε λίγο βούτυρο για 10 λεπτά.
- Τρίβουμε τα τυριά στο χοντρό τρίφτη. Βουτυρώνουμε ένα στενόμακρο πυρέξ και στρώνουμε τη σφολιάτα. Βάζουμε πάνω τις φέτες του ζαμπόν, τα τριμμένα τυριά και στο τέλος τα μανιτάρια. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τους κρόκους, το αλάτι και το πιπέρι και περιχύνουμε την τάρτα, διπλώνουμε τις άκρες της σφολιάτας και τη ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 35-40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: