ΥΛΙΚΑ
1 Κρεμμύδι
1 Αβγό
200γρ. Τριμμένο τυρί
Δυόσμο
Αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις τρίβουμε. Ρίχνουμε αλάτι και τις αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το προσθέτουμε στις πατάτες. Ρίχνουμε το αβγό, το αλάτι, το δυόσμο ψιλοκομμένο και το τυρί. Ρίχνουμε αλεύρι έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας πηχτός χυλός. Το αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: