Υλικά- 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
 - 500 γρ. χοιρινός κιμάς
 - 1 ντομάτα τριμμένη
 - 1 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
 - 1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
 - 1 κ.γ. ξύδι
 - 1 κ.σ. ρίγανη
 - 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
 - 1 φλιτζάνι τσαγιού φρυγανιά
 - 4 κ.σ. ελαιόλαδο
 - Αλάτι
 - Πιπέρι
 
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτετε όλα σας τα υλικά και ζυμώνετε καλά για 5 λεπτά.
 - Πλάθετε 10 μπιφτέκια, βάζετε λαδόκολλα σε ένα ταψί και τοποθετείτε πάνω της τα μπιφτέκια.
 - Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν τα μπιφτέκια και προσέχοντας να μην είναι ροζ το εσωτερικό τους.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: