Υλικά
- 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
- 500 γρ. χοιρινός κιμάς
- 1 ντομάτα τριμμένη
- 1 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
- 1 κ.γ. ξύδι
- 1 κ.σ. ρίγανη
- 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού φρυγανιά
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτετε όλα σας τα υλικά και ζυμώνετε καλά για 5 λεπτά.
- Πλάθετε 10 μπιφτέκια, βάζετε λαδόκολλα σε ένα ταψί και τοποθετείτε πάνω της τα μπιφτέκια.
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν τα μπιφτέκια και προσέχοντας να μην είναι ροζ το εσωτερικό τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: