ΥΛΙΚΑ
250γρ. Μανιτάρια λευκά στρογγυλά
3 Κουταλιές της σούπας αλεύρι
1 Αβγό
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Κρεμμύδι τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σκουπίζουμε καλά τα μανιτάρια, αφαιρούμε τα κοτσανάκια και τα ψιλοκόβουμε. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σ ένα μπολ. Με ένα κουτάλι ρίχνουμε ποσότητες από το χυλό σε καυτό λάδι. και μόλις είναι έτοιμα από τη μια πλευρά τα γυρίζουμε. Τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.
Ένας πολύ νόστιμος μεζές για ουζάκι.
250γρ. Μανιτάρια λευκά στρογγυλά
3 Κουταλιές της σούπας αλεύρι
1 Αβγό
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Κρεμμύδι τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σκουπίζουμε καλά τα μανιτάρια, αφαιρούμε τα κοτσανάκια και τα ψιλοκόβουμε. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σ ένα μπολ. Με ένα κουτάλι ρίχνουμε ποσότητες από το χυλό σε καυτό λάδι. και μόλις είναι έτοιμα από τη μια πλευρά τα γυρίζουμε. Τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.
Ένας πολύ νόστιμος μεζές για ουζάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: