ΥΛΙΚΑ
2 τσιπούρες, 1/2 κιλού
1 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο
2 μέτριες πατάτες κομμένες σε φέτες
3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
2 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι, τριμμένο
1 κουταλιά μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζετε, πλύνετε
και σκουπίζετε τα ψάρια. Τα αλατίζετε, τα πιπερώνετε, τα τοποθετείτε σε
ένα ευρύχωρο ταψί και περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο.
- Αναμιγνύετε το σκόρδο
με τι μαϊντανό και το κεφαλοτύρι.
- Σε ένα ταψί ρίχνετε 4
κουταλιές ελαιόλαδο. Στρώνετε μέσα τις πατάτες και πασπαλίζετε με το μισό
μίγμα του τυριού. Από πάνω βάζετε τα ψάρια, τα οποία πασπαλίζετε με το
υπόλοιπο μίγμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: