ΥΛΙΚΑ 
2 τσιπούρες, 1/2 κιλού
1 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο 
2 μέτριες πατάτες κομμένες σε φέτες
3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
2 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι, τριμμένο
1 κουταλιά μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζετε, πλύνετε
     και σκουπίζετε τα ψάρια. Τα αλατίζετε, τα πιπερώνετε, τα τοποθετείτε σε
     ένα ευρύχωρο ταψί και περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο. 
 - Αναμιγνύετε το σκόρδο
     με τι μαϊντανό και το κεφαλοτύρι. 
 - Σε ένα ταψί ρίχνετε 4
     κουταλιές ελαιόλαδο. Στρώνετε μέσα τις πατάτες και πασπαλίζετε με το μισό
     μίγμα του τυριού. Από πάνω βάζετε τα ψάρια, τα οποία πασπαλίζετε με το
     υπόλοιπο μίγμα. 
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: