·         
500 γρ.  κιμά γαλοπούλας
·         
1
φλ. τριμμένο κολοκύθι
·         
1
φλ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
·         
1
φλ. φρέσκια ψίχα ψωμιού
·         
½
κ.γ. αλάτι
·         
½
κ.γ. μπαχαρικά για κοτόπουλο
·         
φρεσκοτριμμένο
πιπέρι
·         
1
κ.σ. λάδι
Εκτέλεση:
Σε
μεγάλο μπολ βάλτε τον κιμά, το κολοκύθι, το κρεμμύδι, την ψίχα, το αλάτι, τα
μπαχαρικά και το πιπέρι και ανακατέψτε με ένα πιρούνι καλά. 
Ζυμώστε τον κιμά και φτιάξτε 4-6 μπιφτέκια.
Βάλτε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί, και ψήστε τα μπιφτέκια για 3-4' από την κάθε μεριά, μέχρι να γίνουν και το κρέας στο κέντρο να μην είναι πια ροζ.
Μην τα παραψήσετε γιατί θα γίνουν στεγνά.
Ζυμώστε τον κιμά και φτιάξτε 4-6 μπιφτέκια.
Βάλτε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί, και ψήστε τα μπιφτέκια για 3-4' από την κάθε μεριά, μέχρι να γίνουν και το κρέας στο κέντρο να μην είναι πια ροζ.
Μην τα παραψήσετε γιατί θα γίνουν στεγνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: