Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ

Υλικά:
·          500 γρ. κιμά γαλοπούλας
·          1 φλ. τριμμένο κολοκύθι
·          1 φλ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
·          1 φλ. φρέσκια ψίχα ψωμιού
·          ½ κ.γ. αλάτι
·          ½ κ.γ. μπαχαρικά για κοτόπουλο
·          φρεσκοτριμμένο πιπέρι
·          1 κ.σ. λάδι

Εκτέλεση:

Σε μεγάλο μπολ βάλτε τον κιμά, το κολοκύθι, το κρεμμύδι, την ψίχα, το αλάτι, τα μπαχαρικά και το πιπέρι και ανακατέψτε με ένα πιρούνι καλά.
Ζυμώστε τον κιμά και φτιάξτε 4-6 μπιφτέκια.
Βάλτε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί, και ψήστε τα μπιφτέκια για 3-4' από την κάθε μεριά, μέχρι να γίνουν και το κρέας στο κέντρο να μην είναι πια ροζ.
Μην τα παραψήσετε γιατί θα γίνουν στεγνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: