·
500 γρ. κιμά γαλοπούλας
·
1
φλ. τριμμένο κολοκύθι
·
1
φλ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
·
1
φλ. φρέσκια ψίχα ψωμιού
·
½
κ.γ. αλάτι
·
½
κ.γ. μπαχαρικά για κοτόπουλο
·
φρεσκοτριμμένο
πιπέρι
·
1
κ.σ. λάδι
Εκτέλεση:
Σε
μεγάλο μπολ βάλτε τον κιμά, το κολοκύθι, το κρεμμύδι, την ψίχα, το αλάτι, τα
μπαχαρικά και το πιπέρι και ανακατέψτε με ένα πιρούνι καλά.
Ζυμώστε τον κιμά και φτιάξτε 4-6 μπιφτέκια.
Βάλτε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί, και ψήστε τα μπιφτέκια για 3-4' από την κάθε μεριά, μέχρι να γίνουν και το κρέας στο κέντρο να μην είναι πια ροζ.
Μην τα παραψήσετε γιατί θα γίνουν στεγνά.
Ζυμώστε τον κιμά και φτιάξτε 4-6 μπιφτέκια.
Βάλτε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί, και ψήστε τα μπιφτέκια για 3-4' από την κάθε μεριά, μέχρι να γίνουν και το κρέας στο κέντρο να μην είναι πια ροζ.
Μην τα παραψήσετε γιατί θα γίνουν στεγνά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: