Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΟΥ

Υλικά
·         1 πακέτο πέννες
·         500 ml κρέμα γάλακτος
·         200 γραμ. τυρί φέτα
·         1 κουτί μανιτάρια τεμαχισμένα
·         αλάτι, πιπέρι
·         ελαιόλαδο
·         άνηθο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Βράζουμε τις πέννες, προσθέτοντας στο νερό λίγο αλάτι.
  • Ακόμη, ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τρίβουμε τη φέτα.
  • Σε ένα τηγάνι ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σοτάρουμε τα μανιτάρια, χωρίς καθόλου λάδι. Μόλις αλλάξουν χρώμα, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε συνεχώς για 5 λεπτά. Αφού δέσει η σάλτσα προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη και τον άνηθο, ψιλοκομμένο. Ανακατεύουμε, αφήνουμε τη σάλτσα στη φωτιά για ένα με δυο λεπτά ακόμη και είναι έτοιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: