Υλικά
·        
1 πακέτο πέννες 
·        
500 ml κρέμα γάλακτος 
·        
200 γραμ. τυρί φέτα 
·        
1 κουτί μανιτάρια τεμαχισμένα 
·        
αλάτι, πιπέρι 
·        
ελαιόλαδο 
·        
άνηθο 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις πέννες, προσθέτοντας στο νερό λίγο αλάτι.
 - Ακόμη, ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τρίβουμε τη φέτα.
 - Σε ένα τηγάνι ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σοτάρουμε τα μανιτάρια, χωρίς καθόλου λάδι. Μόλις αλλάξουν χρώμα, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε συνεχώς για 5 λεπτά. Αφού δέσει η σάλτσα προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη και τον άνηθο, ψιλοκομμένο. Ανακατεύουμε, αφήνουμε τη σάλτσα στη φωτιά για ένα με δυο λεπτά ακόμη και είναι έτοιμη.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: