Υλικά
·
1 πακέτο πέννες
·
500 ml κρέμα γάλακτος
·
200 γραμ. τυρί φέτα
·
1 κουτί μανιτάρια τεμαχισμένα
·
αλάτι, πιπέρι
·
ελαιόλαδο
·
άνηθο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις πέννες, προσθέτοντας στο νερό λίγο αλάτι.
- Ακόμη, ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τρίβουμε τη φέτα.
- Σε ένα τηγάνι ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σοτάρουμε τα μανιτάρια, χωρίς καθόλου λάδι. Μόλις αλλάξουν χρώμα, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε συνεχώς για 5 λεπτά. Αφού δέσει η σάλτσα προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη και τον άνηθο, ψιλοκομμένο. Ανακατεύουμε, αφήνουμε τη σάλτσα στη φωτιά για ένα με δυο λεπτά ακόμη και είναι έτοιμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: