ΥΛΙΚΑ
1 κιλό γαρίδες, χοντρές
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 μέτριες ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
μπαχάρι
ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια κατσαρόλα
τσιγαρίζετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τον μαϊντανό με το ελαιόλαδο.
- Προσθέτετε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και όλα τα μπαχαρικά.
- Αφήνετε να βράσουν 30
λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Ωστόσο βράζετε τις γαρίδες για 3-4 λεπτά.
Τις σουρώνετε και αφαιρείτε τα φλούδια, όχι όμως και τα κεφάλια.
- Μόλις η σάλτσα είναι
έτοιμη ρίχνετε μέσα τις γαρίδες. Τις αφήνετε να βράσουν για 15 ακόμη λεπτά
σε μέτρια θερμοκρασία.
ΣΗΜ: Τις γαρίδες μπορείτε να
τις σερβίρετε με βραστό ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: