Υλικά :
2 κρεμμύδια σε ροδέλες
Ρίγανη
Μουστάρδα
Χυμός λεμονιού
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση :
·
Καθαρίζουμε τις τσιπούρες αλατοπιπερώνουμε και
βάζουμε στην κοιλιά τους με το δάκτυλο μας λίγη μουστάρδα
·
Λαδώνουμε την λαδόκολλα (Τυλίγουμε το κάθε ψάρι
χωριστά)
·
Βάζουμε 2 – 3 ροδέλες κρεμμύδι
·
Τοποθετούμε το ψάρι , ρίχνουμε λίγη ρίγανη ,
λίγο χυμό λεμονιού και τυλίγουμε το ψάρι
·
Ψήνουμε σε προθε
ρμασμένο φούρνο για 40 – 50’
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: