ΥΛΙΚΑ
500γρ. Γίγαντες
300γρ. Ντοματάκια ψιλοκομμένα
150γρ. Τυρί κρέμα
200γρ. Λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
Πάπρικα
Ελαιόλαδο
Φυλλαράκια βασιλικού για τη διακόσμηση του πιάτου.
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
500γρ. Γίγαντες
300γρ. Ντοματάκια ψιλοκομμένα
150γρ. Τυρί κρέμα
200γρ. Λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
Πάπρικα
Ελαιόλαδο
Φυλλαράκια βασιλικού για τη διακόσμηση του πιάτου.
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
- Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε το γίγαντες σ ένα μπολ με αρκετό νερό να φουσκώσουν, τους μισοβράζουμε σε σκέτο νερό. (Αν έχουμε χύτρα ταχύτητας 20 λεπτά είναι αρκετά).
- Σ ένα πυρέξ βάζουμε όλα τα υλικά, (εκτός από το τυρί) προσθέτουμε και ελάχιστο νερό από αυτό που έβρασαν οι γίγαντες. και τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για 20 λεπτά.
- Όταν το φαγητό είναι έτοιμο και έχει μείνει μόνο με τη σάλτσα του προσθέτουμε το τυρί κρέμα το οποίο φροντίζουμε να διαλυθεί μέσα στο φαγητό και να πάει παντού τοποθετούμε το πυρέξ πάλι στο φούρνο και το αφήνουμε για λίγα λεπτά με τη θερμοκρασία που έχει κρατήσει ο φούρνος χωρίς να τον ανάψουμε πάλι.
- Σερβίρουμε και διακοσμούμε το πιάτο μας με φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: