Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΣΕΡΙ

ΥΛΙΚΑ
3 Φλιτζάνια αλεύρι
3 Κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
150γρ. Κασέρι κομμένο σε κυβάκια
50γρ. Ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
5 Αβγά
1 Φλιτζάνι γάλα
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία μακρόστενη φόρμα για κέικ.
  • Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το μπέικιν. Προσθέτουμε το τυρί το ζαμπόν και την πιπεριά και ανακατεύουμε.
  • Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το πιπέρι. Προσθέτουμε το γάλα, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Τα προσθέτουμε στο μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. 
  • Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε για μία ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: