Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Ποτήρι κρασιού κονιάκ
Θυμάρι
300γρ. Φέτα κομμένη σε κύβους
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κοτόπουλο, προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κονιάκ, προσθέτουμε το θυμάρι, λίγο νερό και αλάτι. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 40 λεπτά. Προσθέτουμε τη φέτα και μετά από 3 λεπτά κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: