Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό πατάτες
8 Αβγά
8 Κουταλιές σούπας γάλα
Λίγο βούτυρο
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε τις πατάτες σε μακρόστενα κομμάτια. Τις τηγανίζουμε και τις βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος. Σοτάρουμε στο βούτυρο τα κρεμμυδάκια, συμπληρώνουμε το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Τα ρίχνουμε στις πατάτες. Χτυπάμε τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε τις πατάτες με το μείγμα των αβγών. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: