Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΥΛΙΚΑ
2 Κιλά πατάτες
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
Χυμό από 2 λεμόνια
1 Πιπεριά κομμένη ροδέλες
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Δενδρολίβανο
Πάπρικα
Κόλιανδρο
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Κουταλάκι γλυκού μέλι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε, πλένουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τις βάζουμε σε ένα ταψί. Ρίχνουμε το αλατοπίπερο και τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε. Βάζουμε το πολτό σκόρδου και τη πιπεριά. Στο χυμό λεμονιού διαλύουμε τη μουστάρδα και το μέλι και περιχύνουμε τις πατάτες. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και νερό τόσο ώστε να σκεπαστούν οι πατάτες. Ψήνουμε στους 250 βαθμούς για 1 1/2 ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: