Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό καλαμαράκια κομμένα σε ροδέλες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 Πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
150ml. Λευκό κρασί
500ml. Χυμός ντομάτας
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Βασιλικός
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές στο ελαιόλαδο που έχουμε ζεστάνει σε κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα καλαμαράκια και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και τη ρίγανη και το βασιλικό. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 40 λεπτά. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το μαϊντανό. 
  • Συνοδεύουμε με ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: