Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πένες
350γρ. Πιπεριές Φλωρίνης ψητές
400γρ. Φέτα
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
50γρ. Ροδέλες ελιάς
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 Μελιτζάνες κομμένες σε κυβάκια
2 Πιπεριές
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τις πένες σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τις σουρώνουμε και τις περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Τηγανίζουμε τις μελιτζάνες. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε τις ροδέλες ελιάς, και τις πιπεριές κομμένες σε κυβάκια. Ανακατεύουμε. Αλέθουμε στο μπλέντερ τις πιπεριές Φλωρίνης και τις ρίχνουμε στη κατσαρόλα. Προσθέτουμε τις πένες, τη φέτα χοντροκομμένη και το μαϊντανό. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό πασπαλίζοντας με το κεφαλοτύρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: