Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό γαρίδες καθαρισμένες
250γρ. Φέτα σε κυβάκια
Πιπέρι
1 Ποτήρι του κρασιού ούζο
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Λίγο νερό
250ml. Χυμό ντομάτας
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Ρίχνουμε τις γαρίδες να σοταριστούν και σβήνουμε με το ούζο. Αφαιρούμε τις γαρίδες. Ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, το χυμό ντομάτας και λίγο νερό. Το αφήνουμε να πάρει βράση, ρίχνουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε. Βάζουμε πάλι τις γαρίδες στο τηγάνι και σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: