Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΛΟΥΜΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
1/2 Κιλό λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες
250γρ. Χαλούμι κομμένο σε κυβάκια
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Κίτρινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Πορτοκαλί πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Ποτήρι κόκκινο κρασί
Χυμό από 1/2 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι και τσιγαρίζουμε το χοιρινό, το λουκάνικο και τις πιπεριές. 
  • Αλατοπιπερώνουμε.
  • Σβήνουμε με το κρασί.
  • Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 45 λεπτά.
  • 5 λεπτά πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το χαλούμι.
  • Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: