Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο ταλιατέλες
500γρ. Κιμά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
1 Σφηνάκι κονιάκ
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Πρέζα κανέλα
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σοτάρουμε το κιμά στο ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου.
  • Συνεχίζουμε το ανακάτεμα για λίγα λεπτά και σβήνουμε με το κονιάκ.
  • Προσθέτουμε τα ντοματάκια, το μοσχοκάρυδο, τη κανέλα και το αλατοπίπερο.
  • Ρίχνουμε 2 ποτήρια ζεστό νερό και αφήνουμε σε σιγανή φωτιά για 30 λεπτά.Βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό.
  • Σερβίρουμε σε πιατέλα και από πάνω τον κιμά, πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: