Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ

ΥΛΙΚΑ
2 Χωριάτικα λουκάνικα
200γρ. Ανθότυρο
50γρ. Τριμμένο τυρί
1 Φλιτζάνι γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
500γρ. Μακαρόνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό.
  • Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα λουκάνικα τα οποία έχουμε κόψει σε ροδέλες. Όταν ροδίσουν ρίχνουμε σιγά σιγά το γάλα.
  • Αλατοπιπερώνουμε.
  • Σουρώνουμε τα μακαρόνια και κρατάμε ένα φλιτζάνι από το νερό που έβρασαν και το ρίχνουμε στα λουκάνικα. Ρίχνουμε τα μακαρόνια και το ανθότυρο και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και το τριμμένο τυρί, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: