Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΨΑΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ
700γρ. Φιλέτο παγκάσιος
2 Πράσα μόνο το λευκό μέρος
Λίγο κύμινο
Ελαιόλαδο
2 Κρόκοι αβγών
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Λάδι για το τηγάνι
Αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε το ψάρι και τα πράσα.
Προσθέτουμε το κύμινο, τους κρόκους, το ξύσμα λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα πανάρουμε στο αλεύρι.
Σ ένα τηγάνι βάζουμε ηλιέλαιο και το ζεστάνουμε καλά σε δυνατή φωτιά. Τηγανίζουμε τους κεφτέδες, μέχρι να έχουν ωραίο χρυσό χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: