Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΦΙΛΕΤΑ ΞΙΦΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
Φιλέτα ξιφία (ανάλογα με τα άτομα που έχουμε)
Μπούκοβο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο τα φιλέτα και από τις δύο πλευρές και πασπαλίζουμε με μπούκοβο, αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και όταν ζεσταθεί προσθέτουμε τα φιλέτα και τα ψήνουμε 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά.
  • Όταν σερβίρουμε αν θέλουμε τα περιχύνουμε με λαδολέμονο.
  • Μπορεί να συνοδεύσουμε με πατάτες τηγανίτες ή ρύζι πιλάφι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: