Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ

ΥΛΙΚΑ
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδο
100γρ. Καρυδόψιχα
300γρ. Μπαγιάτικο ψωμί
100ml. Ελαιόλδαο
3 Κουταλιές σούπας ξίδι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε το ψωμί να μουλιάσει. 
  • Αφού μουλιάσει το στήβουμε καλά και το βάζουμε στο μπλέντερ με το πολτό σκόρδου και τη καρυδόψιχα. Τα χτυπάμε καλά.
  • Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το ξίδι, αν είναι πολύ πηχτό συμπληρώνουμε λίγο ελαιόλαδο. Στο τέλος ρίχνουμε αλάτι και το χτυπάμε για λίγο ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: