Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΖΕΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΥΛΙΚΑ
1 Ματσάκι ρόκα
1 Λόλα πράσινη
12 Άσπρα μανιτάρια
1/2 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
1 Ρόδι καθαρισμένο
50γρ. Καρυδόψιχα
1 Κουταλιά σούπας μέλι
3 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
5 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
50γρ. Τριμμένη παρμεζάνα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και βάζουμε το πολτό σκόρδου να αρωματιστεί το λάδι. Ρίχνουμε στο τηγάνι τα μανιτάρια τα οποία έχουμε κόψει σε φέτες. Τα σοτάρουμε για 5 λεπτά.
  • Προσθέτουμε το μπαλσάμικο, το μέλι και ελάχιστο νερό. Αλατοπιπερώνουμε. Πλένουμε, στραγγίζουμε και χοντροκόβουμε τα λαχανικά σε πιατέλα.
  • Προσθέτουμε την καρυδόψιχα και τη ζεστή σάλτσα μανιταριών. 
  • Πασπαλίζουμε την τριμμένη παρμεζάνα και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: