Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΜΗΛΟ

 ΥΛΙΚΑ

  • 8 Μήλα
  • 2 Λίτρα νερό
  • 1 1/2 Ποτήρι ζάχαρη
  • Χυμό από 1 1/2 λεμόνι
  • 10 Γαρίφαλα
  • 1 Ξυλάκι κανέλα
  • 50γρ. Σταφίδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα βάζουμε να βράσει το νερό με τη ζάχαρη, τα γαρίφαλα, την κανέλα και το χυμό λεμονιού για 15 λεπτά. Προσθέτουμε τα μήλα, καθαρισμένα και κομμένα στα 4. Συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά. Βάζουμε τις σταφίδες και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: