Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. Παντζάρια βρασμένα
  • 300γρ. Γιαούρτι
  • 2 Κουταλιές σούπας τυρί κρέμα
  • 1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
  • 2 Κουταλιές σούπας ξίδι
  • 2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • Λίγο δυόσμο
  • 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού καρυδόψιχα
  • Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


  • Σε ένα μπολ βάζουμε τα παντζάρια κομμένα σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
  • Διακοσμούμε με καρύδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: