Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 4 Μπριζόλες
  • 4 Κουταλιές σούπας μέλι
  • 2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
  • Ελαιόλαδο
  • 2 Κουταλιές σούπας σόγια σος
  • Χυμό από 1 πορτοκάλι
  • 1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
  • Θυμάρι 
  • Ρίγανη
  • Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ τοποθετούμε τις μπριζόλες σε ένα άλλο ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αλείφουμε το κρέας. Το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.
  • Ψήνουμε στο γκριλ σε προθερμασμένο φούρνο για 30 στους 200 βαθμούς στη μέση του ψησίματος της γυρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: