Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Λιγκουίνι
500γρ. Γαρίδες
3 Ντομάτες
200ml. Κρέμα γάλακτος
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
2 Πιπεριές
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζουμε και κρατάμε ένα ποτήρι από το νερό που έβρασαν. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το πολτό σκόρδου με τις πιπεριές που έχουμε κόψει σε μπαστουνάκια.
  • Προσθέτουμε τις γαρίδες και ανακατεύουμε, προσθέτουμε τις ντομάτες τριμμένες, αλατοπιπερώνουμε. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 10 λεπτά και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος, τα λιγκουίνι και το νερό. 
  • Ανακατεύουμε καλά και πασπαλίζουμε με το ξύσμα πορτοκαλιού. Σερβίρουμε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: