Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛΑ ΑΡΑΜΠΙΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
Μπούκοβο
2 Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
250γρ. Σάλτσα ντομάτας
Ελαιόλαδο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente και τα στραγγίζουμε.
  • Σε ένα αντικολλητικό βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο, το μπούκοβο και το μαϊντανό. Προσθέτουμε τη ντομάτα, αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά. Ρίχνουμε τα μακαρόνια και το τυρί και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό πασπαλίζοντας με τριμμένο τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: