Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό κριθαράκι
1/2 Κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
Ελαιόλαδο
100γρ. Βούτυρο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τον κιμά με το πολτό σκόρδου, προσθέτουμε τις ντομάτες και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
  • Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το κριθαράκι για 10 λεπτά. Το απλώνουμε σε πυρίμαχο σκεύος, βάζουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε τον κιμά και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: