Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

ΚΕΙΚ ΚΑΝΕΛΑΣ

ΥΛΙΚΑ
180γρ. Βούτυρο
3/4 Κούπας ζάχαρη
1 Βανίλια
3 Αβγά
1 1/2 Κούπα τσαγιού αλεύρι
1 Κουταλιά σούπας κανέλα
1/2 Κούπα γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε καλά στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και τη κανέλα. Ρίχνουμε τα αβγά συνεχίζοντας το χτύπημα. Προσθέτουμε το μισό αλεύρι και τη κανέλα. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μισό γάλα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το υπόλοιπα αλεύρι και το υπόλοιπο γάλα. Ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 50 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: