Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΥΛΙΚΑ
12 Μανιτάρια μεγάλα
350γρ. Κιμά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Ντομάτα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
200γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και τα καθαρίζουμε. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου και τη πιπεριά και τον κιμά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
  • Ρίχνουμε την ντομάτα και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να πιει όλα τα υγρά. Αλατοπιπερώνουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  • Γεμίζουμε τα μανιτάρια. Πασπαλίζουμε με το τριμμμένο τυρί  και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: