Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

ΣΠΑΓΓΕΤΙ AMATRICIANA

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
2 Κομμάτια πανσέτα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
5 Ντομάτες τριμμένες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente και τα σουρώνουμε. Κόβουμε την πανσέτα σε κυβάκια, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και την πανσέτα. Ρίχνουμε τις ντομάτες αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά. Ρίχνουμε τα μακαρόνια και μαγειρεύουμε για άλλα 2 λεπτά ανακατεύοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: