Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΠΑΤΑΤΕΣ ΡΙΓΑΝΑΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Κιλό πατάτες
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Σε μια πλατιά κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο να καλυφθεί ο πάτος. Ρίχνουμε τις πατάτες και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε 2 ποτήρια νερό, το αλάτι και τη ρίγανη. Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε χαμηλή φωτιά.
  • Όταν οι πατάτες είναι σχεδόν έτοιμες αφαιρούμε το καπάκι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να εξατμιστεί όλο το νερό και οι πατάτες να μείνουν με το λάδι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: