Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΒΡΑΣΤΑ ΑΒΓΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό πατάτες
8 Βρασμένα αβγά
40γρ. Κάππαρη
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Μπούκοβο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τις βάζουμε σε μια σαλατιέρα τις ραντίζουμε και λίγο ελαιόλαδο και αλατίζουμε .
  • Κόβουμε τα αβγά και τα ανακατεύουμε με τις πατάτες και πασπαλίζουμε με ρίγανη.
  • Βάζουμε τη κάππαρη, πασπαλίζουμε με μπούκοβο και περιχύνουμε με ελαιόλαδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: