- 1 1/2 Κιλό κατσικάκι κομμένο σε μερίδες
- Ελαιόλαδο
- Χυμό από 2 λεμόνια
- Ξύσμα από 2 λεμόνια
- Ρίγανη
- Θυμάρι
- Δεντρολίβανο
- 2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε στη γάστρα.
- Σε μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
- Περιχύνουμε το κρέας και βάζουμε και ένα ποτήρι νερό.
- Κλείνουμε τη γάστρα και ψήνουμε για 1 ώρα. Αφαιρούμε το καπάκι, χαμηλώνουμε στους 180 και ψήνουμε για άλλη μία ώρα.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες ή πατάτες φούρνου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: